Vi bruger Cookies!     

         
 X     
SteinleinsBulldog



   

Om mig :

Andre vil nok sige at jeg ikke er helt normal .... men hvad er normal?

Anderledes end de fleste har jeg nok altid været. Jeg har oplevet mange "bump" og op og ned ture på livets vej, som har gjort mig til den jeg er i dag.

Jeg er 44 år lykkelig gift, mor til 5 dejlige børn, farmor/mormor til 3 dejlige børnebøn og plejemor til et mentalt handicappet barn, sidst men ikke mindst en lykkelig ejer af 4 engelske bulldogs som jeg bruger meget af min tid på Vi bor i Nord Sjælland i en lille by der hedder Frederiksværk, hvor man meget gerne må komme på besøg og hilse på vores hunde.

Jeg har de sidste 27 år haft hund/hunde som en del af mit liv. Min kærlighed er faldet på den engelske bulldog, fordi den har så meget mere personlighed og charme end andre racer, og det søgemodige udtryk og bedende øjne, når der er noget de vil opnå. Jeg bliver stadig imponeret over hvor mobile de er, trods deres tunge, lidt klodset kropsbygning, og vil hermed også slå fast at hvis man tror at en engelsk bulldog er dovn , så må man tro om, de er aktive og legesyge ligesom andre hunde, og de elsker at gå tur og løbe på stranden eller i skoven, men selvfølgelig alt med måde og med hensyn til den enkelte hund.

Der er ingen hunde der perfekte på alle områder og jeg kan ikke garantere en verdensvinder i mit opdræt, men jeg vil gøre mit bedste for at opdrætte sunde og racetypiske hunde med et godt temperament. Mine hunde er ikke i hundegårde eller bure, de er der hvor resten af familien er.

 

Har du spørgsmål om den engelske bulldog

 er du velkommen til at kontakte mig

             Lydia og Co.                                    

                                                           

 

 

 

Opdateret 12/08/2016